ירקות צהובים בעלי פחמימים, סיבים ומים. הם מספקים אחוז גבוה של ויטמין A וגם ויטמין C. הם מספקים נוגדי חמצון ומסייעים במניעת מחלות קשות.
יש לכלול בתזונה היומית שלנו ירקות צהובים – בסלט, בתבשיל ואף בפירות כמו אננס, פסיפלורה, בננה. בירקות הצהובים ניתן למצוא תירס, פלפל צהוב, תפוח אדמה ועוד. יש לשים לב שבבישול יתר של הירקות הצהובים הם עשויים לאבד את רוב המאפיינים שלהם.
*המאמר אינו מהווה תחליף לייעוץ רפואי ו/או תזונתי.
יש להתייעץ עם גורם מוסמך ומקצועי.