צריכת פירות וירקות אדומים מפחיתה סיכון למחלות לב ובעיות זיכרון, מסייעים לזיכרון ואף לפעולות במערכת הדם.
פירות וירקות אדומים הם מקור טוב לוויטמינים ולמינרלים, הם מועשרים בצבעם האדום בזכות הליקופן שהוא נוגד חמצון המגן על גופנו ומונע הזדקנות מוקדמת ומחלות כמו דלקת פרקים וסרטן, ואף מונע זיהומים במערכת השתן. הם גם תורמים לספיגת ברזל ומסייעים במניעת אנמיה.
בפירות והירקות האדומים ניתן למצוא פלפל אדום, צנונית, עגבנייה, תות, רימון, פטל, אשכולית, גויאבה, אבטיח, דובדבנים, תפוח עץ ועוד.
*המאמר אינו מהווה תחליף לייעוץ רפואי ו/או תזונתי.
יש להתייעץ עם גורם מוסמך ומקצועי.